woensdag 9 januari 2008

Sneeuw

Zo het heeft hier de afgelopen dagen veel gesneeuwd. Er ligt nu ongeveer 30-40 cm denk ik. Mooi gezicht hoor. Met internet zijn we nog niet opgeschoten. Steeds komen er monteurs die dan weer niet komen opdagen. Nu hopelijk morgenochtend een. Voor de rest steeds zonder auto gezeten, want die staat nog steeds bij de garage. De versnellingsbak is stuk. Vandaag door de garagehouder opgehaald om eens te praten over de auto en te kijken of hij nog iets anders heeft staan. ( hij zou gisteren al komen, maar toen had hij opeens cursus.... ) Dus onze tijd maar verdaan met het bouwen van sneeuwpoppen.
Maar het resultaat bij de garage is het volgende: We laten de Nissan maken. En we hebben een Volkswagen caddy erbij gekocht. Dan hebben we 2 auto's een 4 zitter en een 2 zitter. De caddy is maandag klaar en in de tussentijd kunnen we even een auto lenen van de garage. Dus vandaar weer een bezoekje aan de bieb en de supermarkt. Hopelijk is alles met de auto en met internet zo opgelost en kunnen we verder met het zoeken naar werk.

2 opmerkingen:

fam zei

Hoi,hoi,
Nog de allerbeste wensen voor 2008!
Wat een geweldig mooie foto's van jullie huis en omgeving en veel sneeuw! Helaas hier nog geen sneeuw gezien. Bryan wil graag naar jullie toe om sneeuwballen te gooien, zelf wacht ik liever even tot komende zomer!!
(namens Kevin nog bedankt voor jullie kaart)groetjes, Rieneke

syllibillies zei

meid wat een geweldige omgeving dat maakt het toch een beetje goed met al die internet en auto ellende. ik hoop dat het gauw wordt opgelost en dat jullie op zoek kunnen naar een baan.
ik heb gisteren al weer wat op de post gedaan.

doeiiii!!!!

liefs syl

Onze omgeving