woensdag 16 januari 2008

Baan???

We hebben vandaag een afspraak gehad bij het bejaardenhuis. We gingen er van uit dat het een vrijblijvend gesprek zou worden over eventuele mogelijkheden om daar te kunnen werken.
Ze hadden ondertussen al het nodige voorwerk gedaan. Ze wisten al wat wij gedaan hadden in Nederland en ze hadden al nagedacht wat ze voor ons kunnen betekenen.
Ze hebben veel deeltijders werken. Ook veel mensen op oproep. Maar nog niet genoeg blijkbaar, want ik mag komen werken maandag en dinsdag as. Ik krijg iets van een opleiding in de schoonmaak en keukenhulp. Maar ik krijg op een andere dag ook opleiding in het verzorgen van oude mensen. Hoe het verder gaat is mij niet bekend. Het zal wel op basis van oproep zijn en een klein beetje op vaste uren. Ze hebben al wel een arbeidscontract gemaakt voor 6 maanden, dus blijkbaar mag ik wel vaker komen werken. Het is nog allemaal wat vaag maar het begin is er.

Ze gaven ook wel aan dat ze graag wat willen doen voor de mensen die in Våler komen wonen. Zelf hebben we ook al bij diverse mensen aangegeven dat wij ook graag wat voor Våler willen betekenen. Dus wie weet heeft dat nog geholpen.

Voor Okke hebben we morgen een afspraak met iemand van de thuiszorg. Daar kunnen ze misschien wat voor Okke betekenen. Voor het bejaardenhuis zoeken ze vrouwen en voor de thuiszorg meer mannen. Kijken wat ze kunnen doen voor Okke.
Tevens loopt het nog voor de fotografie. Ze belde al voor een opdracht over 2 weken.

Dus al met al heerst hier enig optimisme, maar kunnen we nog niets echt garanderen voor hoeveel we nu kunnen werken en wat het gaat verdienen.

2 opmerkingen:

syllibillies zei

heeeej hallooo!

wat klinkt het allemaal positief!! ik hoop zo dat het allemaal doorgaat dan heb je/jullie wat om handen en komen de centjes in iedergeval weer binnen.

veel toi toi toi
en een dikke kus uit druilerig holland!

fam zei

Hoi,hoi,
Gefeliciteerd! Is wel even wat anders als bij de Bank, maar het begin is er. Leuk dat de fotografie ook al begint te lopen.
Al bij de scholen langs geweest voor schoolfoto's of kennen ze dat daar niet?
groetjes van de Coorengeltjes

Onze omgeving