dinsdag 6 april 2010

Bezoek weer onderweg

Na een tijdje geen gasten te hebben gehad, begint het weer dit weekend. Dit weekend komt Marcel samen met zijn ouders. Begin mei komen Andrew en Naomi met de kinderen. En later in mei komen mijn ouders weer. Dus de komende weken zijn weer lekker volgepland met gasten. Gezellig hoor.
De paasdagen zijn weer voorbij en het gewone leven begint weer. Iedereen is weer terug van hun korte vakantie of hebben de dagen thuis doorgebracht met de de nodige krimi series op tv of met een lekker spannend boek. Wij hebben zowel vrije dagen gehad als werk dagen. Er moeten toch sommige mensen werken met de paasdagen. Niet iedereen heeft 5 dagen vrij gehad. Maar op onze vrije dagen hebben we o.a een ritje gemaakt naar Arvika, Zweden. Boodschapjes gedaan en lekker rondgereden. De weg er naar toe was het nog heel erf vies weer. Sneeuw, regen en mistig. Maar later werd het gelukkig droog.
Gisteren was het heerlijk weer hier. Voor het eerst lekker buiten kunnen zitten. Als de zon zo lekker schijnt merk je wel dat de zon al veel kracht heeft. De zon heeft alleen niet kunnen zorgen voor een sneeuw vrije tuin. Er is nog steeds sneeuw en alleen op de plekken waar sneeuw is geschoven zie je de grond weer naar boven komen.
Op de plekken waar de sneeuw weg is ligt nu veel plup. Modder, plassen water.
Nena vind het al weer heerlijk om te gaan graven en komt soms lekker zwart weer binnen.Geen opmerkingen:

Onze omgeving