woensdag 3 februari 2010

Wintersport

De afgelopen week hadden wij vakantie en hebben een aantal dagen in Zweden doorgebracht. Samen met mijn ouders die hier op vakantie zijn, hadden we een huisje gehuurd in Branås. Een skigebied op ongeveer 2 uur rijden van ons huis af.
De eerste paar dagen van de vakantie waren we nog lekker thuis en hebben we alvast wat geoefend met het langlaufen en skiën. Ons pad is een beetje stijl, dus met je ski's onder kun je best even naar beneden glijden. Na 3 keer heb je het dan wel weer gezien, maar toch.
Achter ons huis ligt een skiloipe en daar kunnen we dan lekker langlaufen.
Maar eerst een beetje op ons pad geoefend.Die loipe komt nog.
Verder werd er nog een nieuwe bank bezorgd. Onlangs gekocht en die werd al heel snel geleverd. En wat zit ie lekker.
De laatste vakantiedagen brachten we dus in Branås door. Nena mocht ook mee en dat was wel zo handig. Mijn vader had de ski's bij ons liggen dus die konden we gewoon meenemen en we namen ook de langlauflatten mee. Okke wilde toch liever het skiën weer eens proberen en die heeft dat gedaan. Een beetje pijn in de kuiten, maar verder ging het hem goed af. Mijn vader is een geoefende ski-er en die ging lekker de bergen af. Ik heb zelf de langlauflatten ondergebonden en mijn moeder ging mee met de hond.
Al met al hebben we lekker sportief gedaan en ook lekker geluierd. Vanuit het raam van het huisje kon je heel goed op de pistes kijken en dan was een leuk gezicht. De pistes waren ook verlicht en je kon dus tot een uurtje of 19.00 lekker doorskiën.
Maar nu zit het er weer op en gaan we het gewone leven in.

Tot slot nog wat foto's

Wintersport

Geen opmerkingen:

Onze omgeving