vrijdag 20 februari 2009

Staat het huisje er al??.............Nee, nog niet

Nou vandaag was de dag. Vandaag zou het kraanbedrijf komen om het huisje te gaan verplaatsen.
Vooraf en gesprek gehad om alles door te spreken. Niets was een probleem. De electriciteitsdraaden waren geen probleem. Alles zou goed komen.
Nou vanochtend kwamen ze aan het z'n alle, na een lange reis uit Oslo. Een vrachtwagen, kraanwagen en 3 man personeel.
Helaas lag er weer een laag sneeuw dus het was weer ploegen om bij het huisje te komen. Gelukkig was onze buurman in de buurt om sneeuw te ruimen. Hij moest ons toch even helpen de auto uit de sneeuw te trekken, want Okke was vast komen te zitten op de weg in de dikke sneeuw.
Na lang overleg en gekeken en gemeten kwam het kraanbedrijf tot de conclusie dat het toch niet ging lukken. En waarom niet? Ten eerste hadden ze vergeten grote balken mee te nemen die heel belangrijk zijn. En ten tweede hadden ze toch problemen met de electriciteit. Duh, wat had ik gevraagd pas geleden?
Nou dus na wat uurtjes overleg hebben ze de boel weer ingepakt en weer naar Oslo gereden. Ze komen binnenkort terug, dus wordt vervolgt.

Dus tijd over om 's middags lekker te wandelen met onze visite. JohnJohn, Liane en Yasmin zijn gisterenavond aan gekomen voor een lang weekend.

Hier nog fotos van de wandeling. Klik op het fotootje voor meer.

JJ, Liane en Yasmin op bezoek

Geen opmerkingen:

Onze omgeving