donderdag 22 januari 2009

Noren en handbal

Gisteren moest ik werken bij de Spar. Het was de hele dag al niet druk. Misschien speelde het weer mee. Wat dooi, veel troep op de weg van de sneeuw en het was op sommige plekken spekglad. Maar 's avonds werd het nog rustiger bij de Spar. Waarom? Noorwegen moest handballen. Vanaf 19.00 was er bijna geen klant meer te vinden in de winkel.
Waar half nederland voor de tv zit als het nederlands elftal moet voetballen, zit hier bijna de hele bevolking voor de tv om naar handbal te kijken.
Helaas verloor Noorwegen, maar vanavond is er weer een wedstrijd. Dus ja dan zal het wel weer overal rustig zijn.

We hebben hier nog genoeg sneeuw liggen. Al hoewel de dooi al aardig wat heeft weggehaald. Maar ik lees net op de weerberichten dat er nog wel een aardig pak kan aankomen. Dit weekend verwachten ze op sommige plaatsen nog wel een half metertje. Ben benieuwd hoeveel wij nog mogen verwachten.
De sneeuw is op sommige plekken zo hoog dat de hond er bijna niet door heen komt. Maar ze vind de sneeuw wel prachtig.

Okke heeft afgelopen weekend nog gefotografeerd. Er was een voorstelling van leerlingen van de Valer kultuurschool. Er was zang en dans, maar ook een tentoonstelling van schilderijen. De foto's komen in het plaatselijke gemeentekrantje te staan.

2 opmerkingen:

Fam van Dijken zei

Zo dat word nog eens een pak sneeuw als er komt wat ze beloven.
Ik ben benieuwd wanneer het hier weer gaat sneeuwen. De temperatuur gaat volgende week wel weer onder nul dus we zullen zien.
Fijn weekend.

groetjes Nancy

PetraBloem zei

Handbal....ja...hahaha...
is dat dé noorse sport?
Hoe zit het dan met het schaatsen?
Zitten nu toch ook weer Noren bij...Bokko (met streepje door de eerste o)
Hoor, zie of lees je daar wat over in Noorwegen?
En dan natuurlijk over onze Hollandse schaatsers?

Onze omgeving