zondag 25 januari 2009

Een avondje uit met de collega's

Gisteren had ik een avondje uit met de collega's van de Spar.
Ze proberen vaak rond de kerst naar een kerstdinner te gaan, maar daar was het deze kerst niet van gekomen. Nu staat de wintervakantie voor de deur. (elke collega heeft de komende weken wel een week vrij, net zo als ik ook een lekker week vrij voor de boeg heb )Half maart gaan we een weekje op vakantie naar de westkust. Een weekje richting Molde/Alesund. Lekker weekje uitrusten en Nena mag ook gezellig mee.

Maar omdat iedereen binnenkort lekker vakantie heeft hebben we gisteravond een leuke avond georganiseerd. Bij een van mijn collega's thuis hadden we afgesproken.
We begonnen lekker met een buffetje van allerlei soorten toastjes en allerlei soorten kaasjes en wat fruit. Verder was er lekker wat wijn, fris of water te drinken .
Na dit lekker buffetje hebben we lekker met chipjes naar de TV gekeken. Melodie Grandprix. Dat is een wedstrijdprogramma waar allerlei artiesten optreden en diegene die uiteindelijk de finale wint mag naar het Eurovisie Songfestival. Dit keer was het een soort halve finale die in Kongsvinger werd opgenomen. Een dochter van mijn chef was daar heen gegaan. In de pauze van het programma mocht een meisje uit Valer een liedje zingen. Helaas werd dat niet op tv uitgezonden. Maar uiteindelijk gingen er 3 artiesten door naar de volgende ronde.

Ondertussen werd er koffie gezet en hebben we aan het eind koffie gedronken met lekker taart en stukjes speculaas. (ik had geen tijd om zelf wat te maken, dus dan maar iets typisch hollands meenemen)De taart was door een collega gemaakt en zag er prachtig uit. Het leek op een slagroomtaart. Volgens mij is een slagroomtaart toch wel het ultime gebak wat meestal alleen bij speciale gelegenheden op tafel komt.
De speculaas vond ook iedereen lekker.

Dus na een gezellig avondje kletsen en lekker eten was het al weer voorbij. In de dikke laag sneeuw weer naar huis rijden.
Gisteren is er weer aardig wat bijgevallen en ook op dit moment sneeuwt het nog steeds. Kijken of het blijft liggen.

1 opmerking:

PetraBloem zei

Leuk dat je het zo gezellig hebt gehad met je collega's , Gerlinda !
Is toch wel heel belangrijk dat je het leuk hebt op en na je werk !

Onze omgeving