zondag 26 oktober 2008

Storm

Gisteren was het echt lekker herfst. De wind gierde om het huis. De bomen gingen van links naar rechts. En af en toe een lekker regenbui. Echt najaarsweer.
Noorwegen is in het bezit van veel stenen in de grond, dus (bijna)alle kabels gaan door de lucht. Dus ook de electriciteit. De hele dag knipperde het licht al af en toe. Maar rond 21 uur was het helemaal gebeurd. Valer zonde stroom.

Op mijn werk ( bij de bejaarden ) ging uiteindelijk de aggegaat aan, maar in ons huis werden het na werktijd kaarsjes, zaklampen en de kachel aan. ( de vlammen in de kachel geven ook licht.)Uiteindelijk gingen we in het donker naar ons bed. Wel lastig dat je dan geen wekker hebt op batterijen, want onze wekkerradio deed natuurlijk ook niets. Gelukkig nog net genoeg batterij op de mobiel om een wekker in te stellen. Het was al weer vroeg dag vanochtend. Maar nog steeds geen stroom.
Uiteindelijk hadden wij rond 12 uur weer stroom.

1 opmerking:

Fam van Dijken zei

Tja die storm dat was wat. Hier ook lichtgeknipper maar geen stroomuitval gelukkig....
Eergisterenavond en nacht is hier sneeuw gevallen. Dus het is hier lekker wit. Dat zal binnen nu en twee dagen ook wel weg zijn..

Groetjes Nancy

Onze omgeving