maandag 10 december 2007

1e week voorbij

Onze eerste week Noorwegen zit er al weer op.Druk geweest met het huis inrichten. Het huis was heel netjes opgeleverd. We hoefden niet te schilderen. Dus we konden eigenlijk direct al beginnen met dozen uitpakken. Op de beneden verdieping is het al echt huiselijk geworden.De bank staat er, de kerstboom is al opgetuigd en de haard staat lekker te snorren. We hebben nog geen tv, internet en vaste telefoon, maar dat komt gauw.

Vrijdag voor het eerst met onze "nieuwe" auto gereden. Vandaag komen er spijkerbanden op. Is wel handig vooral als het pad van het huis een ijsbaan kan zijn. Zaterdag was er kerstmarkt en vuurwerk in Flisa. Daar zijn we heen geweest met Ronald en Nadja en de kids. Was niet zo heel bijzonder, maar je ziet wel dat kerst hier een heel groot feest is. Alles is al in kerststemming. De reclames zijn op kerst ingesteld en ook de winkels hebben alleen nog maar kerst. Erg gezellig.
Papa en Mama zijn gisteren weer naar Nederland vertrokken. Ze zijn vanuit Elverum met de bus naar het vliegveld vertrokken. Was heel goed te doen en niet zo duur. Het is een heel goed alternatief omdat we vanwege het weer hier niet altijd iedereen van het vliegveld kunnen ophalen. En Elverum is een half uur rijden.
Verder gaan we van de week op zoek naar werk, in huis nog wat doen en lekker genieten van ons huis en de omgeving.
Dikke kus van ons hier en tot gauw maar weer.
Gerlinda en Okke

2 opmerkingen:

MaPa zei

Puf.puf.. dat was hard werk zeg. Zijn we niet meer gewend om zo lang en hard door te gaan. Maar het was heel gezellig afgelopen week. Je moeder is verdacht enthousiast over dit stukje (rustig) Noorwegen geworden en ik zie die grote vissen uit de Glomma in gedachten al op de BBQ liggen.
Veel liefs en tot ziens

Fam.Jansen Reigersweg zei

Ha die Okke ne Gerlinda,
Leuk om op deze manier iets van jullie te lezen, ik wil best geloven dat het een hele klus was dat uitladen want wij weten wat er in ging en al helemaal voor die chauffeur die kan jullie inboedel wel dromen. Gaaf man dat al die oude spullen zijn blijven staan waar je al op hoopte, ben erg benieuwd hoe het er allemaal uitziet en hoop snel een keer te kunnen komen kijken. Veel succes en tot later.

Gr.Guus

Onze omgeving