woensdag 27 mei 2009

Bbq-en en meer

Het mooie weer en de lange avonden zijn er weer, dus heerlijk barbeque weer.
Zondagmiddag gezellig gebarbequed bij Ronald en Nadja. Het weer was heerlijk, de kinderen konden heerlijk buitenspelen en ook Ronald en Okke deden een potje mee.
Nadja en ik hebben gezellig aan de tafel gezeten en alle sportieve zaken bekeken.

Klik op het fotootje hieronder voor wat foto's

Bbq


Verder zijn we van het weekend nog druk geweest met wat geklust.
Okke is verder gegaan met het hondenhok en ik heb een tafel gemaakt voor in ons kasje. Dan kunnen alle potten er op komen te staan. De groenten groeien al goed en kunnen al bijna de volle grond in. Sla hebben we al gegeten en ook de radijsjes smaakte goed. Nu hopen we op een goede boerenkool oogst dit jaar, want dat is hier bijna niet te krijgen.


Ook hebben we mooie tulpen in de tuin. Echte hollandse

Ook van het weekend wat plantjes gepoot en er gelijk een leuk hoekje van gemaakt


Ondertussen werken we ook nog aan onze slaapkamer. De muren zijn klaar en nu is de vloer in de lak gezet. Nu kunnen we de wanden schilderen en de plinten er op zetten.

Nog een klein weekje en dan is het vakantie voor ons :-)

2 opmerkingen:

Natje zei

Leuk dat hoekje met al die potjes :-) En ik vindt de slaapkamer heel mooi geworden. Wat voor kleur ga je de muren geven? Natje xxx

Nicole zei

Hoi Gerlinda en Okke,

zo te lezen gaat het jullie ook erg goed hier in Noorwegen. Okke nog gefeliciteerd met je verjaardag! Lekker hè dat het weer goed weer is. Kunnen we weer lekker naar buiten, barbequen, buiten spelen ;-). Ja wij genieten er ook van.

Geregeld kijk en lees ik op de verschillende blogs en onze dochter, Annika zei zojuist: "mama wie zijn dat? En kunnen we een keertje op bezoek?" Dus ik vertel, "dat zijn Okke en Gerlinda en die wonen ook in Noorwegen, maar wel ver van ons vandaan". "Dan kunnen we toch met de auto?" Tja, hoe leg je dan uit aan een 4-jarige dat Noorwegen erg groot is. Dus ik heb maar gezegd, dat als we een keertje in de buurt zijn, we jullie dan zullen opzoeken.

Geniet ondertussen van alles en elkaar!!

Groetjes vanuit Tvedestrand

Onze omgeving