vrijdag 26 december 2008

Kerst

Onze 2e kerst in Noorwegen. Dit maal vieren we het met Paps en mams. 23 dec (romjulaften) hebben we 's avonds een kerkdienst meegemaakt in de kerk in ons dorp. Het was alleen een zangdienst met een koor, een tenor, trompetisten. Een mooie dienst met al die muziek. Kerstavond(julaften) hebben we een kerstfilm gekeken en daarna een lekkere elandenstoofpot gegeten en toen was het pakjes uitpakken.
We zijn allemaal lekker verwend. Mooie kookboeken, een citruspers, dvd van The Police en Jochem Meyer, Monopolispel, sjaals en nog veel meer.

1e kerstdag hebben we gevierd met lekkere sinasappelsap bij het ontbijt. We moesten toch even de pers uitproberen. Na het ontbijt/brunch een lekkere wandeling gemaakt en daarna door naar Janneke en Wallie om daar kerst te vieren met Ronald en Nadja en alle kinderen. Iedereen had wat klaargemaakt. Het voorgerecht door Ronald en Nadja, het hoofdgerecht door Wallie en Janneke en wij deden het nagerecht.

Het was heel gezellig en we hebben heerlijk gegeten.Dus een geslaagde eerste kerstdag.

2e kerstdag begon met lekker uitslapen en een verlaat ontbijt. Ook daarna zijn we lekker wezen wandelen. Nena kon het hele stuk al mee lopen en wilde niet gedragen worden. Dus dat was heel knap van haar.

Voor kerstfoto's klik op het onderstaande fotootje.

Kerst 08

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo Okke en Gerlinda,
zo te zien hebben jullie al de kou die wij binnenkort krijgen. Fijne kerstdagen en 2009!!!
Als we de elfstedentocht geschaatst hebben krijg je een foto.
Groeten,
Heert

Gina & Willem-Jan Olthuis zei

Hoi Gerlinda...ook weer genoten van december in Noorwegen? Blijft mooi hier met al die tradities...Wow, wat wordt het koud bij jullie, wij houden het bij o graden of net iets eronder. Geniet van je leven daar !!
Groetjes weer uit Brevik
Gina

Onze omgeving