maandag 3 november 2008

We staan in de krant

We staan vandaag in de Ostlendingen.










(Zie het hele verhaal op: http://www.ostlendingen.no/article/20081103/NYHETER14/600325013/1017/NYHETER)







Van het weekend was er een expositie weekend in ons dorp. Naast het exposeren van foto's / schilderijen enzo, kon je ook dingen verkopen. Julenissen (kerstkabouters), gebreide handschoenen, mutsen, sieraden en nog veel meer. Okke was vertegenwoordigd met een aantal portretfoto's. Dit niet om echt wat te verkopen, maar meer om reclame te maken dat hij als fotograaf weer wil opstarten in Noorwegen. Dus flink wat folders gemaakt en visitekaartjes
uitgedeeld.
Op dit moment heeft hij ook canvasdoeken hangen in een bedrijfskantine. Een van die dames van die kantine was ook op die expositie aanwezig en die had er voor gezorgd dat de doeken uit de kantine ook vertegenwoordigd waren. Dus Okke had extra reclame.
Het werd een geslaagd weekend. Okke heeft veel mensen gesproken. Ik heb veel mensen gesproken. Werd vooral aangesproken door mensen die mij van de Spar kennen. Dus een beetje verteld wat Okke deed als fotograaf in Nederland en wat hij nu van plan is.
De journalist van de Ostlendingen was ook erg geïnteresseerd in ons emigratieverhaal vandaar dat het verhaal uit de krant meer over onze emigratie gaat dan over Okke's expositie. Maar leuk om na bijna een jaar alsnog in de krant te verschijnen.












Het was dit weekend ook nog mooi winterweer dus hier nog wat mooie plaatjes.

3 opmerkingen:

Heleen zei

Wat een prachtige foto's! Schitterend! Kan me voorstellen dat die het goed doen op een expositie! Succes met je fotocarrière in Noorwegen!

Hilsen,
Heleen Klok

www.everyoneweb.com/emigratie

Fam van Dijken zei

Wat leuk zeg dat jullie in de krant stonden.Bewaren!!
Hij heeft zeker goede reclame gehad. Wie weet wat er nog uit voor komt.
Heel veel succes ermee!
Schitterend die foto's met rijp en sneeuw. Er ligt bij jullie dus nog sneeuw. Ziet het er uit dat het binnenkort weggaat? Of blijft het bij jullie nu al liggen?

Groetjes Nancy

Nicole zei

Wat leuk, een artikel in de krant. Hopelijk trekt het én de expositie de juiste mensen om een carrière in de fotografie op te zetten.

Succes,
Nicole

Onze omgeving