maandag 17 november 2008

Van alles en nog wat

Zo er is al weer een week voorbij. Wat gaat de tijd toch snel. Bijn al weer een jaar in Noorwegen en al weer ruim een week geleden ons puppy uitgezocht. En wat duurt het lang voordat ze komt. Nog 3 weken!! Maar al wel wat spulletjes gekocht voor d'r. Een Bench met kussen, een riem. Nu nog een voerbak, een hondenmand en natuurlijk wat voer. Maar over dat voer moeten we ons maar eens laten informeren. Wat mag een pup eigenlijk wel of niet eten. Er is zoveel spul in de handel. Voor elke soort hond is er wel wat.

Verder van de week druk geweest met onze "spookkamer". Het plafond zit er in en is netjes geïsoleerd. Dus we hopen dat het de warmte vasthoud. Ook een mooie trap gemaakt in de gang boven zodat we de zolder opkunnen. Om echt van de zolder gebruik te kunnen maken moeten we nog wat isolatie leggen en een vloer leggen. Dan is het een perfecte ruimte om als opslag te dienen. Maar eerst gaan we nog een keer de vloer leggen van de spookkamer zelf. En daarna zijn de wanden aan de beurt. En als dat klaar is.... dan hebben we er een mooie kamer bij. Maar ja dat duurt nog wel even.
Ondertussen dienen zich ook al weer wat andere klusjes zich aan. Het isoleren van het plafond van de kelder. Kijken of we dan nog last hebben van koude voeten.

Okke is vandaag weer vroeg begonnen bij de bakker, maar hij heeft sinds vandaag een andere bakkersbus ter beschikking. De bakker gaat een nieuwe bus aangeschaffen.Nou dat is ook wel nodig, want die oude bus was toch echt wel op. Dus we zijn benieuwd hoe en wat de bakker gaat beslissen. Nu is het nog niet zo erg met de sneeuw en de gladheid,( de sneeuw is al weer weg en het vriest alleen af en toe een beetje )Maar straks is het wel fijn om een betere bus met goede banden te hebben om brood rond te brengen.

Ons volgende bezoek komt ook al weer snel. Over ruim een week komen Marcel en Ivo voor een aantal dagen onze kant op. Dat wordt wel gezellig, en ze hoeven zich niet te vervelen die dagen, klussen genoeg.

1 opmerking:

Nicole zei

Hoi luitjes,

jullie hebben ook nog wel het een en ander te doen, hè?! Maar je zal zien het zal prachtig worden. Wij zitten op dit moment ook in de "rommel". We zijn een nieuwe slaapkamer aan het "bouwen". Het is wel fijn als er af en toe hulp komt uit Nederland.

Succes ermee en de groetjes
Nicole

Onze omgeving