zaterdag 17 mei 2008

Sas en Peet op bezoek


Okke "de jarige" hier met een taart met kaarsjes. Ondertussen aan de telefoon de nodige felicitaties ontvangen


Daarna op weg naar Hamar. Lekker de stad bekijken. Winkelen, het mojsa meer bekijkne. Uit eten voor Okke's verjaardag.Okke op de foto met zijn zussen.Saskia is ook druk aan het fotograferen.

De volgende dag wezen boodschappen doen in Zweden. Ik helemaal blij want daar verkopen ze appelmoes !! Ja in Noorwegen is het ver te zoeken en om het nou steeds zelf te maken had ik ook geen tijd voor. Dus dan maar wat potten inslaan. Mmmmm
Daarna op elandenjacht geweest. En ja wel, weer een gezien. Deze stond mooi in het openveld en was dus goed te zien en te fotograferen/filmen.
We hadden geregeld dat we daarna in een restaurant elandenvlees zouden eten. Heerlijk was dat, tot dat de nederlandse serveerster begon over hou je zo'n beest slacht en hoe dat dan ruikt. Toen was het gebeurd bij Saskia en mocht Okke verder de rest op eten.
Op weg naar huis nog een hert en een kraanvogel gezien. En we hadden de dag daarvoor al een bever gezien vlak bij ons huis. Dus bijna alle beesten die hier leven hebben we gezien.
Vrijdag moest Okke 2 diensten draaien. Een bij de bakker en 's middags bij de verzorging. Wij zijn toen met z'n 3-en lekker wezen winkelen in Elverum en met leuke dingen thuis gekomen.

Geen opmerkingen:

Onze omgeving