vrijdag 23 mei 2008

A-ha in Oslo

Dinsdagavond was het dan zover. Het concert van A-ha in Oslo. ( A-ha is een noorse popband die vooral in de jaren 80 veel hits heeft gehad. )'s middags eerst Petra en Saskia op het vliegveld gezet en daarna doorgereden naar Oslo. Daar ingecheckt in het hotel dat we hadden geboekt. We konden wel 's avonds terug, maar we hadden besloten om het er eens lekker van te nemen. Dus lekker hoteletje in het centrum, op loop afstand van het concert.

Eigenlijk bestond de avond uit 4 kleine concertjes. Alle 3 de leden van de band speelde met hun eigen solo band ongeveer 45 minuten. Op het laatst deden ze nog 4 nummers al band. Later na het concert nog kans gezien een handtekening en foto te scoren van de Magne F ( toetsenist/gitarist ).
De volgende dag was er bij een platenwinkel in Oslo een signeersessie met Morten Harket (zanger) Die kwam zijn nieuwe cd signeren. Ook maar even geweest. Handtekening en foto, maar ook een verjaardagswens in ontvangst mogen nemen. Het was tenslotte 21 mei en wel even verteld dat de gesigneerde cd een verjaardagkadootje is.

Het resultaat van A-ha in Oslo zie je hieronder.
 
Posted by Picasa


Oh ja we kwamen ook nog Brian Ferry ( Roxi Music ) tegen in Oslo.

Geen opmerkingen:

Onze omgeving