zaterdag 26 december 2009

Kerst 2009

Op dit moment is kerst nog in volle gang, maar wij hebben het ondertussen al een beetje gevierd. Hier in Noorwegen is het traditie om kerst te vieren op kerstavond. Dat hebben wij dus ook gedaan, samen met Ronald & Nadja en Wallie & Janneke.
Wij zijn niet zo lang weggeweest want Okke was al een paar dagen ziek, maar aangezien wij het eten hadden geregeld zijn we toch wel even geweest. Het was erg gezellig en het eten viel ook in de smaak. Zelfs de Julenissen ( kerstman ) kwam nog even langs. De kids helemaal verrast dat er de kerstman nog langskwam en alle kadootjes vielen ook in de smaak.
Eerste kerstdag was een dag van lekker niets doen en lekker een beetje kerstfilms kijken op tv. Okke is nog steeds niet helemaal opgeknapt en zit nog aan de peniciline. Een vervelende bacterie heeft zich op zijn keel gevestigd en dat levert veel keelpijn en ook af en toe koorts op. Nog een paar daagjes rustig aan doen en dan is hij er wel weer over heen.
Vandaag was voor mij een gewone werkdag. Maar de sfeer in het bejaardentehuis was gezellig dus het was niet zo heel erg om nu te werken. Sinds gisteravond komt de sneeuw met bakken uit de lucht vallen dus vanochtend vroeg was het nog een beetje ploegen om naar het werk te komen. Zo vroeg was er nog niet geschoven. Het sneeuwt nu al een aantal uren onophoudelijk en er zit nog geen eind aan te komen. Ik denk dat we nu wel op een halve meter sneeuw zitten. Gezellig voor iedereen die vrij is deze feestdagen.
Foto's van het kerstfeest zijn er helaas niet want de batterijen waren natuurlijk weer eens leeg. Dus geen plaatjes van de julenissen.

Maar voor iedereen die we nog niet hebben gesproken of een kaart gestuurd. Fijne dagen en een goed, gezond en gelukkig 2010.

Geen opmerkingen:

Onze omgeving