zondag 16 maart 2008

PasenHet is bijna pasen. Nog 3 dagen en dan begint het hier. Vanaf donderdag is ligt half/ bijna heel noorwegen plat. Alle winkels dicht, veel mensen op korte vakantie naar hun hut of hun gehuurde hut. En maandag avond komt iedereen weer terug. Nog even snel de nodige boodschappen in slaan, want er is straks ook echt niets open.
Nog even het huis in paasstemming brengen. Er is hier genoeg te koop op dat gebied. Geeft een lekker lentegevoel. Al hoewel we hier vandaag bijna 20 graden hadden in het zonnetje.
Het werk in de zorgsector gaat gewoon door natuurlijk. Gewoon werken met pasen dus. Zelfs 2 nachtdiensten. De bakkerij waar Okke werkt is wel dicht.

Het werk bij de bakkerij is goed te doen. Wel vroeg opstaan. Vaak om half 6 al beginnen. 's avonds dat al vroeg naar bed. Niet omdat het moet, maar omdat je je ogen niet meer kan openhouden. Het werk bestaat voornamelijk uit brood bakken, taartjes en koeken bakken, brood inpakken, brood wegbrengen naar de leveranciers en het oude brood weer ophalen.

Van de week kreeg Okke nog een baan erbij. Als gitaarleraar bij de kultuurschool. Even wennen om als gitaarleraar aan het werk te moeten. Het drummen stroomt natuurlijk door zijn aderen en gitaarspelen is wel andere koek. Maar het gaat goed.

Voor iedereen goede paasdagen en lekker veel eieren snoepen !!

2 opmerkingen:

Ellen zei

Fijne Paasdagen voor jullie, Okke en Gerlinda!

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

Onze omgeving