donderdag 28 februari 2008

VisiteGisteren in Ottestad geweest om auto's te kijken. We willen wel iets Zweeds, maar dat kan onze portemonnaie niet aan. Wel een andere auto gezien. Mitsubishi spacewagen 1.3. Dinsdag gaan we proefritje maken. Wie weet kunnen dan ons "gammele"auto dan inruilen.
Marcel en Arianne zijn gisteravond aangekomen voor een paar dagen. Vandaag een mooie dag gehad. De temperatuur bereikte bijna 15 graden. Lekker voorjaarsachtig. Wat rondgekeken in de schuren, en gewandeld in "onze"achtertuin. Later nog rondgereden en wel 4 elanden gespot.Drie foto's zijn gemaakt in de grote rode schuur. Een foto van 2 maatjes en de andere foto is gemaakt bij de Glomma en die eland kwamen we tegen op weg naar Finnskogen. Daarna lekker elandenvlees gegeten.
Vandaag had Okke weer een foto-opdracht. Op school bij Chrisine was er een buitenactiviteit. Sleetjes rijden met alle kinderen. Okke heeft ze mooi op de fotogezet.
Verder kregen we gisteren nog bericht dat de bakkerij in Valer waar Okke ongeveer een maand geleden had gesolliciteerd met hem in gesprek wil. Dat gebeurd maandag. Verder gaat hij maandag ook spreken over het geven van gitaarles aan beginners. Ook leuk. Dus er komt weer van alles aanwaaien.Foto's zijn gemaakt door Marcel.

Geen opmerkingen:

Onze omgeving