zaterdag 17 september 2011

Het dak is klaar

Het dak van het huis is ondertussen klaar, het balkon hangt er weer aan na zoveel jaar er niet aan gehangen te hebben. Ook het dak van de stabbur (schuur) is af. Dus dat project kunnen we nu afsluiten. Ons stukje tuin dat Harro voor ons had ongespit is nu voorzien van grote keien en daar moeten dan volgend voorjaar planten in komen.
De herfst is al een beetje begonnen. De bomen beginnen al te kleuren en het was vanochtend vroeg zowaar 0 graden. Ik moest net niet krabben, maar dat scheelde niet veel.
Ondanks de koude nachten hebben we wel mooie zonnige dagen. Zonnig genoeg om met ons bezoek nog even een poging te doen om te gaan vissen.

Het belangrijkste nieuws is dan wel dat ik uiteindelijk toch geslaagd ben voor het laatste examen. Het heeft toch geholpen om een klacht in te dienen. Mijn cijfer is omhoog geschroefd en nu net genoeg om toch te slagen. Dus school is klaar, nu nog een aantal maanden (jaren) praktijk en dan kan ik op voor het allerlaatste examen.

Hieronder nog wat foto's
Zomaar

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een prachtige beelden zeg... Wow, als je daar mag wonen, heerlijk! Fijn voor je examen!
Herfst... heerlijk! Over 7 dagen en een uurtje of 8 vertrekken wij ook naar Noorwegen. Voor 17 dagen.

Ga je de stabbur ook als voorraadschuur gebruiken?

Erna zei

Mooie foto's!!

WILHANSBAKKER zei

DE CANADESE BLOEMETJES ZETTEN WE OOK BUITEN . HEERLIJK HE OM ZO VRIJ TE WONEN . OOK HIER IS HET SNEEUW OF NIET ,JE WEET NOOIT WAT ER KOMT EN HET IS OOK NIET Z,N SLOBBERBOEL ALS HET DOOI'D . EN RONDKIJKEN NAAR DE "BERGEN" IS IEDERE DAG EEN FEEST VOOR HET OOG .GROETJE VAN ONS WIL & HANS.

Onze omgeving