zaterdag 23 juli 2011

Onze tuin

Het is een trieste dag hier in Noorwegen, maar hier onder toch wat foto's van onze tuin.

Onze tuin

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Verschrikkelijk wat er gebeurd is :(

Somberen heeft denk ik voor niemand zin, zeker niet voor de slachtoffers en hun nabestaanden. Gelukkig zijn er heel veel mooie dingen in de wereld. Zoals Noorwegen in de zomer :)

Zijn die zwarte schuren ook van jullie? Die zijn echt gaaf. Echt gek, het ziet er bij jullie nu uit zoals hier twee maanden geleden (de brandnetels, de bessen)

Mooie foto's allemaal weer.

Tamara zei

wat ontzettend leuk dat ik je blog heb gevonden... maar wat een vreselijke gebeurtenissen bij jullie daar in Noorwegen... sterkte !!
Dikke kus Tamara

Dennis Kolkman zei

Hey!

Even een korte vraag hiet uit NL. Ik ben een oud collega van Okke en we vroegen ons af of het mogelijk is om (binnenkort) eens 'n keer bij jullie op bezoek te komen (als 'n soort van vakantie). Ik begrijp dat jullie ook ('n) huisje(s) verhuren? Wat kost nou zoiets? En wat is de beschikbaarheid?

Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden.

Verder natuurlijk ook benieuwd hoe het met Okke gaat!?

Met vriendelijke groet,

Dennis Kolkman
Wilp (NL)

Dennis Kolkman zei

Sorry ... mijn emailadres: d.kolkman@upcmail.nl

Natjeelco zei

Heel triest wat er allemaal is gebeurd, heb echt met ongeloof zitten kijken naar het nieuws en de berichten die binnen kwamen. Dat zo iemand dat kan aanrichten en totaal geen empathie heeft met anderen. Heel heftig en onbegrijpelijk. Natje xxx

Onze omgeving