maandag 19 november 2007

Afscheidsfeestje

Afgelopen zaterdag was het zover. Ons afscheidsfeestje. Het café van het Burgerweeshuis afgehuurd. Muziek werd verzorgd door Okke's eigen band "Over de kade". Catering werd fantastisch verzorgd door JohnJohn Olthof ( Fressco ).

Al gauw stroomde de kroeg vol met familie en vrienden die wij hadden uitgenodigd. Vele waren van alle windstreken gekomen. Poortugaal, Haarlem, Groningen, Limburg.
Maar wat was het gezellig.Onder het genot van een drankje, lekker buffetje en muzikale omlijsting heerlijk feest gevierd. We zijn grandioos verwend door iedereen. Onze dank hiervoor. Wat een genot om te mogen genieten van al die cadeaus in Noorwegen. Van een plakboek, hollandse molens, bloembollen tot een nieuw naambordje voor bij de deur. Wat een verwennerij.

Maar ja aan alle feestgelegenheden komt ook een eind. Maar we vinden dat we een grandioos feest hebben gehad. En dankzij de filmkunsten van Petra kunnen we nog vaak terugdenken aan deze dag.

Iedereen bedankt die dat mogelijk heeft gemaakt.

1 opmerking:

Maansteentje zei

Jaaaaaa, Heb dan eindelijk jullie Blog gevonden !
Werd ook wel tijd..want morgen gaan we de Boskrekel leeghalen !

Het afscheidsfeest was óntzettend gezellig ! Wat een sfeertje ! Heerlijk Okke nog ff achter de drums te zien/horen spelen, allemaal bekende mensen, een heerlijk buffet ! Ja Was helemaal geweldig, hier gaan we nog lang aan terugdenken.

Wat super om straks naar jullie knusse "pipihuis" te komen..
Want ik moet zelf de videoband ook nog komen bekijken natuurlijk !

Maar eerst vanavond ff heel kalm aan doen...
en dan morgen gaat de wekker om 8 uur en vertrekken we richting de Boskrekel...DOZEN SJOUWEN !

Tot morgen !

((((((dikke knuffel)))))

Onze omgeving