maandag 1 oktober 2007

Het is bijna zover, nog 9 weken.

Zo, nog 9 weken te gaan.
Vorige week mijn ontslagbrief ingediend. 1 november officieel uit dienst.
Maar met nog wat vakantiedagen is 19 okt mijn laatste werkdag bij de Rabobank.
Raar idee hoor. Na ruim 11 jaar ga je opeens de Rabobank verlaten. Het voelt nu alsof ik met vakantie ga, maar ik kom gewoon niet meer terug. Okke

In iedergeval heb ik na 19 okt nog wat weken om lekker uit te rusten, rustig verder te gaan met het inpakken en regelen van de verhuizing/Emigratie.

Even een rustpunt pakken is wel net zo fijn. Zaterdag ook heerlijk een dag naar Centro in Oberhausen geweest. Wat heerlijk, even een dag voor je zelf zonder met de verhuizing bezig te zijn.

Okke werkt nog tot half november. Maar de laatste 2 weken maar 2-3 dagen in de week. Langzaam afbouwen heet dat. Wel lekker, hij heeft nog 2 bruiloften te doen, en dat kost ook tijd. EN dat moet wel klaar voor we vertrekken.

Wel raar idee om straks gewoon weg te zijn uit dit land en ergens anders te beginnen. Maar wel ontzettend spannend.
We gaan het zien, maar eerst hebben we hier nog de nodige weken te gaan.

2 opmerkingen:

Janny zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Janny zei

Hmm. Ik wilde dus heel enthousiast gaan zitten vertellen hoe ik het huis vind en zo... gaat er iets mis.! Hoezo blond? hihi. Goed, overnieuw..GEFELCITEERD met de aankoop van het huis!! Vet hoor. Een echt Pipi Langkous huis. Ik hoop voor jullie dat het huis een echt thuis gaat worden waar een hoop mooie herinneringen gemaakt worden. Heel veel succes met alle voorbereidingen, de daadwerkelijke "overstap" en met alles wat julie in Noorwegen gaan doen. Dikke kus van een jaloerse muts!

Gr
Janny van den Berg

Onze omgeving